מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון לא תקיןענבל18/08/2014
בת 24 הריון ראשון ספונטני- שבוע 5 דימום לא פסק בצבע חום לא חזק.
בבדיקה במיון לא ידעו להגיד לי כלום - היה חשד להריון חוץ רחמי עם בדיקות בטא מבולבלות- אני עשיתי בטא 10/8 יצא 83 גילוי ההריון, יומים לאחר מכן 239 שלושה ימים לאחר מכן דימום ופניה למיון עקב כאבים בצד שמאל- לא מצא שק הריון לא ממצאים בפנים או מחוץ לרחם- רק משהו קטן ליד השחלה שלא ברור מהו- אחד הרופאים אומר שזה חלק מהשחלה, השני לא יודע, בקיצור אין תשובה וודאית- ביקשו מימני לעשות מעקב בטא ועוד אולטראסאונד עוד שבוע בנתיים אני מבולבלת ומדממת דימום קל ולא ברור- בבית החולים יצא בבדיקת הבטא בהפרש של כמה שעות (17) 234 ו297 לא ברורה לי העליה אם אני נמצאת במצב של הפלה . בקיצור מצב מבאס ומייגע מקווה שבבדיקה הבאה הבטא תרד ותתבצע הפלה טבעית ללא צורך בהתערבות.
1. מה הסיכוי שלי להריון תקין?
2. מת אוכל לנסות שוב?
3. למה אני אמורה לצפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לא תקין - תגובה
ד``ר יורם גלעדי23/08/2014עקרונית - ערכי הבטא אמורים להכפיל עצמם כל 48 שעות. לא כ'כ ברור לי מה המצב אצלך. במידה והעליה לא תקינה יש 2 אפשרויות: 1 - הריון תוך רחמי שלא מתפתח
2 - הריון חוץ רחמי. כמובן שההתייחסות שונה לכל אחת מהאפשרויות. מעבר לכך קשה לי לחוות דעה ללא בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)