טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 30.מנסה כבר 9 חודשים להיכנס להריון. יש לי היסטוריה של איחורים בוסת(עד שבועיים מזה 5 שנים מאז שהתחתנתי). בפעם האחרונה ביצעתי בדיקת הריון ביתית(כי הרגשתי כאבים בגב ובטן כמו לפני וסת) לאחר שבוע איחור,יצא שלילי!
האם בטוח אפשר לשלול הריון לאחר בדיקה זו עם שבוע איחור במקרה שלי? איך אדע מתי אני מבייצת? אם היסטוריית הוסת שלי בחצי השנה האחרונה היא: 15/12 18/1 20/2 27/3 25/4 1/6 11/7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נראה שהמחזור שלך מופיע בדר'כ כל 5 שבועות עם שינויים קלים, כלומר הביוץ מופיע בערך 3 שבועות אחרי הווסת. ניתן לבצע מעקב ביוץ עם ערכה ביתית לחיזוי ביוץ - ניתן להשיג בכל בית מרקחת וכך למקם את התאריך בצורה יותר מדויקת. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר