האם עוד אפשרי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם עוד אפשרי?
    רננה
    08/09/2014

שלום,
    אני בת 44 וב''ה אם לשישה בנים, הגדול בן 19 והקטן בן 3. היו לי גם 5 הפלות, מתוכן 3 ברצף בשנה האחרונה (האחרונה לפני חודש). הריונות אלו, נגמרו כולם סביב שבוע 8. כל 11 ההריונות היו ללא טיפולים.
    אני מאוד מאוד רוצה ללדת עוד אחת/ד... האם יש סיכוי או עלי להשלים שבגיל כזה זה לא אפשרי? האם יש משהו שיכול לעזור לנו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם עוד אפשרי?

הוספת תגובה

• האם עוד אפשרי? - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    14/09/2014

שכיחות ההפלות מעל גיל 40 גבוהה מאד, לצערי, גם בנשים בריאות כמוך ללא מחלות נלוות. קשורה בעיקר באיכות הביציות , איכות הזרע ומומים עובריים באחוז גבוה כתוצאה מהנ'ל. למרות זאת - עצם העובדה שאת מצליחה להרות ספונטנית מצביעה על אפשרות שבכל זאת יש סיכוי מסוים להריון תקין. מציע בשלב זה לעבור בירור ראשוני כדי לשלול גורמים נוספים להפלות (בעיות הורמונליות למיניהן כמו תפקוד בלוטת התריס, סכרת סמויה, בעיות אנטומיות כמו שרירנים ברחם וכו') לפני נסיון נוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לבירורים

רננה
    17/09/2014

ד-ר תודה על התשובה,
    הבעיות שהזכרת נבדקו ונשללו - אין בעיות של בלוטת התריס, סוכרת, והרחם נקי. כמו כן בדיקות דם כלליות ואולטרסאונד בטן עליונה+תחתונה, תקינים. אלו עוד בדיקות היית ממליץ לעשות? בהתחשב בגיל המבוגר שבו כמה שהבנתי, כל חודש מוריד סיכויים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם עוד אפשרי? - תגובה - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    17/09/2014

רצוי פרופיל הורמונלי בווסת ולהמשיך לנסות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו