טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 40. אחרי הפריה IVF שבוע 6 - הבטא לא עלתה, כלומר העובר לא התפתח, הרופא אמר לי להספיק עם התמיכה, ואכן הבטא יורדת. אבל מיום חמישי אני סובלת מכאבי תופת ודימומים, הדימומים לפעמים חזקים יותר, לפעמים פחות. אבל כואב. האם זה טבעי שכך כואב? כמה זמן זה אמור להימשך הכאבים? הדימומים? האם הרחם שלי ייתנקה לבד בסופו של דבר? קצת אבודה, והרופא לא נמצא היום, אשמח לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הכאבים קשורים ככל הנראה להתכווצויות של הרחם מה שמעלה את הסיכוי שהרחם יתרוקן ללא צורך בפעולה נוספת. יחד עם זאת - במידה ומדובר בכאבים חריגים ממליץ ליתר ביטחון להיבדק כדי לשלול אפשרויות נדירות יותר כמו הריון בחצוצרה במקביל להריון ברחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היום אחרי בדיקות, הבטא ירדה מ60ל - 50..וזאת אחרי שבוע... זה היה אמור לרדת יותר וה ESTADOL עלה מ131 ל- 512.... ואין לי מושג מזה אומר "( אשמח אם תוכל להשיב לי בהקדם... הרופא שלי יהיה רק מחר