מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שני הריונות כימיים רצופיםרינת18/10/2014
שלום, אני מנסה להיכנס להריון חמישה חודשים, בשלושת החודשים הראשונים עברתי הזרעות על מחזור טבעי שלא צלחו.
לאחר מכן נכנסתי להריון ספונטנית וההריון התברר ככימי, ולאחר מכן הזרעה נוספת שממנה נכנסתי להריון שהתברר ככימי גם כן. הזרע של בעלי תקין ולי היה צילום רחם תקין (אליו נשלחתי בגלל רביזיו אחרי הלידה הקודמת).
רקע - הסיבה שהלכנו להזרעות היא שבנסיון הקודם לפני שנתיים התגלתה לבעלי בעיית פוריות חמורה. לאחר מספר חודשים הסתבר שהיא לא חמורה כלל ונכנסתי להריון עם הזרעה על מחזור טבעי. בשבוע שבע לא התגלה דופק ועברתי גרידה. לאחר חודשיים נכנסתי להריון ע״י הזרעה על מחזור טבעי שממנו נולדה ביתי.
השאלה שלי היא - האם יש להתייחס לזה כהפלות חוזרות, ניתן לומר שהיו לי כבר 3, השאלה אם הריונות כימיים נכנסים למניין זה, או שזה נחשב פשוט מזל רע, והכי חשוב, מה הגורם או מה הביריר שיש לעשות כדי להנמנע מזה בעתיד?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני הריונות כימיים רצופים - תגובה
ד``ר יורם גלעדי27/10/2014הריונות כימיים לא נחשבים כהפלה אך במקרה כזה יש לבצע בירור ראשוני אצל רופא מטפל כולל בדיקות מעבדה ראשוניות ו US גינקולוגי כדי לשקול צורך בבירור יסודי יותר במידה ומתגלים גורמי סיכון. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)