מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלות ונוגדנים מוגברים בלוטת התריסמיה3102/11/2014
שלום, אני עברתי 3 הפלות לאחר טיפולי פוריות: 1.שק הריון ריק, 2.שבוע 7 עם עובר אך ללא דופק. 3.הריון כימי.. עשיתי את רוב הבדיקות שצריך כולל קרישיות יתר שנמצא תקין.. אך במקרה מצאו שהנוגדנים שלי של בלוטת התריס מוגברים וזו הבעיה שגורמת להפלות: (anti thyroid peroxid- 423) והטווח הוא עד 35.. למרות שהבלוטה עצמה בגבול הנורמה, (tsh-2.38, t3-3.8, t4-13.4) השאלה שלי מה כדאי לעשות בטיפול הבא?? (כמובן גם לאחר שייקלט הריון) אני קראתי מחקר שיש לקחת אספירין, אלטרוקסין ופרדניזון.. השאלה האם זה באמת נכון לעשות זאת?? אשמח לתשובתך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות ונוגדנים מוגברים בלוטת התריס - תגובה
ד``ר יורם גלעדי03/11/2014ידוע שנוגדנים כנגד בלוטת התריס יכולים להזיק לעובר ולגרום להפרעות בבלוטת התריס שלו בתוך הרחם. אינני בטוח שזה קשור דווקא בהפלות חוזרות!
בכל מקרה - חשוב שבלוטת התריס שלך תהיה מאוזנת (ע'י אלטרוקסין / יוטירוקס)
טיפול באספירין / פרדניזון אכן מקובל במקרים של הפלות חוזרות לא מוסברות, גם ללא קשר לבלוטת התריס.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)