הפלות ונוגדנים מוגברים בלוטת התריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלות ונוגדנים מוגברים בלוטת התריס
    מיה31
    02/11/2014

שלום, אני עברתי 3 הפלות לאחר טיפולי פוריות: 1.שק הריון ריק, 2.שבוע 7 עם עובר אך ללא דופק. 3.הריון כימי.. עשיתי את רוב הבדיקות שצריך כולל קרישיות יתר שנמצא תקין.. אך במקרה מצאו שהנוגדנים שלי של בלוטת התריס מוגברים וזו הבעיה שגורמת להפלות: (anti thyroid peroxid- 423) והטווח הוא עד 35.. למרות שהבלוטה עצמה בגבול הנורמה, (tsh-2.38, t3-3.8, t4-13.4) השאלה שלי מה כדאי לעשות בטיפול הבא?? (כמובן גם לאחר שייקלט הריון) אני קראתי מחקר שיש לקחת אספירין, אלטרוקסין ופרדניזון.. השאלה האם זה באמת נכון לעשות זאת?? אשמח לתשובתך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפלות ונוגדנים מוגברים בלוטת התריס - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    03/11/2014

ידוע שנוגדנים כנגד בלוטת התריס יכולים להזיק לעובר ולגרום להפרעות בבלוטת התריס שלו בתוך הרחם. אינני בטוח שזה קשור דווקא בהפלות חוזרות!
    בכל מקרה - חשוב שבלוטת התריס שלך תהיה מאוזנת (ע'י אלטרוקסין / יוטירוקס)
    טיפול באספירין / פרדניזון אכן מקובל במקרים של הפלות חוזרות לא מוסברות, גם ללא קשר לבלוטת התריס.בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו