מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלות חוזרות- שבוע 6ג'ן05/02/2015
שלום רב,
בת 27 וחצי ללא ילדים
בגיל 21 עברתי הפלה יזומה עם ציטוטק-הריון לא מתוכנן בשבוע 8 והיה לעובר דופק
לא נצפו סיבוכים בהפלה ובבדיקת US לא נמצאה שארית.
לפני 3 חודשים עברתי הפלה טבעית בשבוע 6 שהתחילה יום לפני עם הכתמה ורודה חומה בניגוב ולאחר מכן כאבי התכווצות דימום במשך כ3 ימים והפלה מלאה.
אתמול זה קרה שוב אותה ריטואל, אותו שבוע בדיוק.
בשתי ההריונות הנ"ל נצפה שק הריון ברחם אך נראה קטן לא עובר ללא שק חלמון
חשוב לי לציין שבכל הפעמים שהיתי אצל רופא נשים בזמן ביוץ הרירית היתה מאוד דקה כ4 מ"מ ומאז שהפסקתי גלולות (לאחר 9 שנים) המחזורים שלי מאוד קצרים וחלשים. בהריון האחרון עשיתי מעקב זקיקים והרירית היתה 7.3 ביום הביוץ ונקלטתי. בהריונות הרירית היתה נראת טוב.
הרופא הנוכחי נתן לי סדרת בדיקות קצרה של קריוטיפף קרישיות, והיסטרוסקופיה
שאלתי היא
1. איזה בדיקות נוספות מומלצות
2. מה הסיכוי שיאשרו לי בדיקת קריוטיפ במימון ואם לא האם כדאי לעשות פרטי
ומה הסיכוי שאכנס להריון תקין בעתיד...מאוד חוששת
האם כדאי לנסות לפני תוצאות כל הבדיקות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות חוזרות- שבוע 6 - תגובה
ד``ר יורם גלעדי05/02/20151 - מומלץ פרופיל הורמונלי ביום 3-5 של הווסת, סוכר בצום
2 - הסיפור לא מתאים לבעיה הקשורה בקריוטיפ לא תקין של ההורים. מניח שלא תקבלי אישור מהקופה. לא נראה לי כדאי בשלב זה לבצע במסגרת פרטית
3 - ממליץ להמתין לתוצאות. במידה והבירור תקין יש סיכוי מצויין להריון תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרופא
אורית06/02/2015תודה על תשובתך...למה אתה סבןר שההפלות החוזרות בשבוע כה מוקדם אינו נובעות מבעיה גנטית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרופא - תגובה
ד``ר יורם גלעדי08/02/2015הפלות על רקע גנטי מתרחשות בדר'כ בשבועות מאוחרים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורית06/02/2015עשיתי פרופיל הורמונלי...שכחתי לציין שאני פוליצסטית וגם סוכר בצום ותפקוד בלוטץ בתריס הכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)