הפלה 5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה 5
    עלמה
    28/03/2015

בת 32,
    הריון שישי, כולם מIVF,
    בעברי, 2 הפלות מתחת לשבוע 7, שאחריהן בוצעו בדיקות קרישה ואובחן LAC חיובי שבעקבותיו התחלתי לקחת קלקסן + אספירין לאחר ההחזרה,
    הריון 3, הסתיים בלידת בני,
    הריון 4 הסתיים בעקבות אי ספיקת הצוואר בשבוע 20,
    הריון 5, חוץ רחמי
    הריון 6, הסתיים לפני כמה ימים בשבוע 6 לאחר דימום כבד והפלה בלתי נמנעת, עקב הדימום הרב ביצעו גרידה.

למרות שהריתי 6 פעמים, ביצעתי כ25 IVF בחיי, מאחר וההריון לא מושג בקלות, וההפלות הרבות, הייתי רוצה לדעת אם יש משהו נוסף ששווה לבדוק לפני שאני מפסיקה את הניסיונות שיכול בכל זאת לעזור?
    (ביצעתי קריוטיפ, קרישה נרחב, היסטרוסקופיה לאחר ההפלה המאוחרת, צילום רחם, בדיקות סקר גנטיות נרחבות).

אני נואשת ולא יודעת כבר למי לפנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה 5

הוספת תגובה

• הפלה 5 - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    30/03/2015

כדי להתייחס צריך להכיר את כל הנתונים כך שקשה לענות בקצרה על מקרה מורכב מסוג זה. האם יש גורמי סיכון נוספים? (עישון? עודף משקל? סכרת סמויה? רחם שרירני? זיהום ברחם / חצוצרות בעבר? וכו') מהו הפרופיל ההורמונלי? האם FSH בגבול הנורמה? האם יש ממצאים נוספים ל LAC שמרמזים על מחלת לופוס? מציע לפנות לחוות דעת שניה באופן מסודר כדי לעשות הערכה מחדש של המקרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו