משתוקקת להריון תקין!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משתוקקת להריון תקין!!!!
    TAL555
    10/05/2015

היי... אני בת 26, נשואה+1 (בן 3)...
    להריון הראשון נקלטתי מיד וללא שום בעיות.. גם הלידה עברה ברוך ה' בשלום...
    לפני כשנה נקלטתי שוב להריון שהיה מתוכנן ורצוי ובשבוע 12 בשקיפות עורפית לא מצאו דופק ונראה שהעובר הפסיק להתפתח בשבוע 10.. עברתי גרידה שבעקבותיה נשארו לי עוד שאריות ברחם ולאחר מכן עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית ע"מ להוציא את מה שנשאר.
    לאחר 3 חודשים נקלטתי שוב בניסיון הראשון ובשבוע 7 כשהלכתי לבצע U.S לא נצפה דופק ועברתי שוב הפלה והפעם בכדורים....
    לאחר מכן עברתי U.S שהראה ששוב נשארו שאריות וקיבלתי כדורים שיזמו מחזור ע"מ שהשאריות יצאו לבד בלי התערבות ניתוחית שוב.
    השאריות יצאו ב"ה עם הכדורים וקיבלנו אור ירוק לנסות שוב להיכנס להריון...
    מאז עברו 4 חודשים ואני לא בהריון...דבר שמוזר לי כי תמיד נקלטתי מיד.....
    אני כ"כ רוצה להיכנס להריון תקין!! כ"כ רוצה עד שכואב לי בגוף!!!
    בבירור שעשינו לגבי ההפלות הסתבר שיש לי בעיה של נוגדנים עצמיים וכשכן אכנס להריון אצטרך לקחת סטרואידים במהלך כל ההריון..אני מאוד מקווה שזה באמת יפתור את הבעיה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משתוקקת להריון תקין!!!!

הוספת תגובה

• משתוקקת להריון תקין!!!! - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    18/05/2015

4 חדשים זה זמן קצר יחסית כדי לקבוע שמדובר בקושי להרות. בכל מקרה - במידה ולא תהרי בחדשים הקרובים יהיה מומלץ לבצע צילום רחם כדי לשלול חסימת חצוצרות בעקבות ההפלה האחרונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו