הפלה בשלבים מוקדמים של ההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה בשלבים מוקדמים של ההריון
    נועה
    28/08/2015

שלום, לפני ארבעה חודשים עברתי הפלה עם כדורים. הייתי בשבוע עשירי כשגילו באולטרסאונד שהעובר ללא דופק. מאז חזר לי המחזור והכל הסתדר. המחזור האחרון שלי אחר בשבוע והייתי בטוחה שאני שוב בהריון, גם מבחינת תחושות, אבל הבדיקה הביתית שביצעתי רק יומיים אחרי האיחור במחזור לא היתה חיובית. אחרי שבוע החל דימום קל בצבע חום, ידעתי שזה מקובל בתחילת הריון, אבל אז זה המשיך לדימום רציני יותר שנמשך. יש לי תחושה שעברתי עוד הפלה על אף שאין לי דרך להוכיח את זה כי בבדיקות דם שעשיתי כבר אחרי כמה ימי דימום לא ראו הריון. השאלה שלי היא האם לפנות לרופאה כי עדיין (כבר עברו שבועיים) יש כתמים ותחושות ברחם, דבר שממש לא רגיל אצלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפלה בשלבים מוקדמים של ההריון - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    28/08/2015

כנראה שלא היה הריון ויש סיבה אחרת לדימום (עיכוב בביוץ וכו'. קורה מדי פעם ולא מהווה בהכרח בעיה). רצוי לפנות לבדיקה כולל US ופאפ במידה ולא בוצע בשנה האחרונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו