הריונות מחוץ לרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריונות מחוץ לרחם
    שני
    25/10/2015

שלום דר'
    אני לאחר 3 הפלות ברצף ב9 חודשים האחרונים כאשר הראשונה והשלישית היו הריון מחוץ לרחם ובהפלה השניה ככל הנראה היה שק ברחם. כל ההפלות הסתיימו בצורה שמרנית.
    המליצו לי על בדיקות היסטרוסקופיה וצילום רחם. האם כדאי לבצע את שתי הבדיקות הללו? היום התאפסה לי הבטא, האם ניתן לבצע כעת או שיש להמתין מחזור?
    מה הסיבה שיכולה להיות להפלות החוזרות הללו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריונות מחוץ לרחם

הוספת תגובה

• הריונות מחוץ לרחם - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    26/10/2015

לא בהכרח יש קשר בין ההריונות מחוץ לרחם לבין ההפלה של ההריון התוך רחמי. בכל מקרה בהחלט מומלץ לבצע את שתי הבדיקות כדי לשלול בעיה מכאנית (בעיה בחצוצרות או בחלל הרחם) אין צורך להמתין למחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות היסטרוסקופיה

שני
    05/11/2015

בהיסטרוסקופיה היום הודגמה מחיצה/ מבנה קשתי של הרחם.
    האם זו יכולה להיות הסיבה להפלות חוזרות (3)?
    מה ההליך במקרה זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות היסטרוסקופיה - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    06/11/2015

הפלות חוזרות קשורות למחיצה. במידה ומדובר במחיצה משמעותית יש להוריד אותה. כנראה שהבודק לא היה בטוח במה מדובר או שיש מחיצה קטנה מאד. יש לדבר עם מבצע הבדיקה כדי להבין מה כוונתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו