מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 4 הפלות!!!שוש16/01/2016
ד"ר שלום, בת 44 הפלה אחת מביציות שלי ו3 הפלות מתרומת ביצית!!
כל הבדיקות תקינות: קרישיות יתר, צילום רחם, קריוטיפ לבעלי,בלוטת התריס,זרע.(חסר לי רק הסטרוסקופיה,למרות שאמרו לי, כי היא מיותרת, בגלל צילום הרחם מלפני חודש, ובכל זאת אעשה)
נותר לי עובר אחד. האם יתכן, כי כל העוברים (6 שנפלו) אינם תקינים?
האם להחליף תורמת?
יש לציין, שההריונות היו כימים ונפל לבד שבוע4.5,6, בלי התערבות כירורגית.
לקחתי אספירין 100+אנדומיטרין.
מה ההשערה שלך? אני ממש חוששת לאבד עוד הריון.הקלות הזו להכנס להריון ותוך שבו כבר הפלה??
בעוד חודש יש לי תור למרפאה להפלות חוזרות תל השומר.
תודב על תשובתך ותנסה בבקשה לפרט לי, איזה עוד בדיקות לעשות לי ולבעלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 4 הפלות!!! - תגובה
ד``ר יורם גלעדי17/01/2016בהנחה שאין גורמי סיכון נוספים (שרירנים ברחם, סכרת סמויה, עודף משקל וכו') מקובל לבצע "פיפל" - סוג של גרידה (או - במידה ואת מבצעת היסטרוסקופיה - תבוצע גרידה של רירית הרחם במהלך הפעולה) כדי להעלות את סיכויי ההשרשה. בנוסף - יש הנותנים טיפול אמפירי בקלקסן (גם כאשר אין קרישיות יתר) וסטרואידים במהלך הטיפול - אין הוכחות סטטיסטיות ליעילות הטיפול אך במקרים מסויימים יש הצלחות. במידה וגם אז אין הצלחה יש לחשוב על פונדקאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)