מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלה עם ציטוקק - חישוב קבלת וסתכנרת28/02/2016
שלום ד"ר,
אני בת 28 היה לי הריון ראשון לא תקין שלא התפתח משבוע 6 ולא היה דופק. אחרי המתנה ומספר בדיקות אולטראסאונד בשבוע ה- 10 עברתי הפלה עם ציטוקק. לאחר שבוע עדיין היו שאריות חומר וקיבלתי מנה שנייה. ועכשיו אחרי ביקורת לאחר שבועיים מהמנה השנייה התבשרתי כי עדיין יש מעט שאריות וקיבלתי טיפול ל5 ימים עם כדורי מטרג'ין. השאלה שלי מתי עם כל הכדורים שקיבלתי אני אמורה בערך לצפות להגעת הוסת?
אני יודעת שממתינים בין 4-6 שבועות מההפלה. אבל האם במקרה שלי מחשבים מהמנה הראשונה? השנייה? או מהכדורים האלו שקיבלתי היום?
בנוסף מתי היית ממליץ לי לחזור לנסות להיכנס להריון?
אשמח לתשובתך. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה עם ציטוקק - חישוב קבלת וסת - תגובה
ד``ר יורם גלעדי28/02/2016הווסת אמורה להגיע אחרי כ 6 שב' מהדימום החזק. בכל מקרה לא מדובר במספר מדוייק כך שאינני יכול לנבא. אפשר לנסות להרות אחרי הווסת הבאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
כלנית29/02/2016תודה על המענה המהיר ד"ר.
שאלה נוספת האם המטרוגין אמור לעשות דימום נוסף כמו הציטוקק? נטלתי את הכדור ה-4 היום מתוך ה 15 שניתנו לי ולא קרה דבר עדיין מלבד כאבי שרירים די חזקים ברגליים והתכווצויות קלות ברחם.
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר יורם גלעדי06/03/2016אם אכן יש שאריות קרישי דם ברחם, המטרגין אמור לגרום להתכווצויות של הרחם ולפליטת הדימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)