הפלה עם ציטוקק - חישוב קבלת וסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה עם ציטוקק - חישוב קבלת וסת
    כנרת
    28/02/2016

שלום ד"ר,
    אני בת 28 היה לי הריון ראשון לא תקין שלא התפתח משבוע 6 ולא היה דופק. אחרי המתנה ומספר בדיקות אולטראסאונד בשבוע ה- 10 עברתי הפלה עם ציטוקק. לאחר שבוע עדיין היו שאריות חומר וקיבלתי מנה שנייה. ועכשיו אחרי ביקורת לאחר שבועיים מהמנה השנייה התבשרתי כי עדיין יש מעט שאריות וקיבלתי טיפול ל5 ימים עם כדורי מטרג'ין. השאלה שלי מתי עם כל הכדורים שקיבלתי אני אמורה בערך לצפות להגעת הוסת?
    אני יודעת שממתינים בין 4-6 שבועות מההפלה. אבל האם במקרה שלי מחשבים מהמנה הראשונה? השנייה? או מהכדורים האלו שקיבלתי היום?
    בנוסף מתי היית ממליץ לי לחזור לנסות להיכנס להריון?
    אשמח לתשובתך. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפלה עם ציטוקק - חישוב קבלת וסת - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    28/02/2016

הווסת אמורה להגיע אחרי כ 6 שב' מהדימום החזק. בכל מקרה לא מדובר במספר מדוייק כך שאינני יכול לנבא. אפשר לנסות להרות אחרי הווסת הבאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

כלנית
    29/02/2016

תודה על המענה המהיר ד"ר.
    שאלה נוספת האם המטרוגין אמור לעשות דימום נוסף כמו הציטוקק? נטלתי את הכדור ה-4 היום מתוך ה 15 שניתנו לי ולא קרה דבר עדיין מלבד כאבי שרירים די חזקים ברגליים והתכווצויות קלות ברחם.
    תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    06/03/2016

אם אכן יש שאריות קרישי דם ברחם, המטרגין אמור לגרום להתכווצויות של הרחם ולפליטת הדימום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו