טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב פרופסור, אני כבר ממש מיואשת, מה עוד ניתן לעשות? כל בדיקה אפשרית עשינו אני ובן זוגי, אלפי שקלים כולל מומחה להפלות חוזרות תל השומר. הכל הכל תקין.(7 עוברים הפלתי מתורמת זו) לקחתי עכשיו גם פרגניל, גם דופסטון, גם אנדומיטרין גם קלקסן(ואין לי קרישיות יתר) ובכל זאת לאחר הכפלה יפה של הבטא,עכשיו היא יורדת. חוץ מלהחליף תורמת, יש עוד רעיון? מרגישה ממש מתוסכלת. תודה רבה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אכן מומלץ להחליף תורמת (תיאורטית יכול להיות שיש "חוסר התאמה" בין התורמת לזרע של בן זוגך) אך במקביל יש לשלול גורמים אחרים כמו בירור גנטי של בן הזוג במידה ועדיין לא בוצע. בהנחה שאכן בוצע אצלך בירור מלא בכל התחומים (אימונולוגי, אנדוקריני, אנטומיה של הרחם , גורמים סביבתיים וכו') הרי שיש בכ'ז סיכוי סביר להריון מוצלח בעתיד דווקא מכיוון שמדובר בהריונות כימיים ולא בהפלות מאוחרות . במקרים קיצוניים בהם לא נמצא פתרון גם לאחר ההמלצות הנ'ל יש לשקול פונדקאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר