טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום בעברי 3 הפלות, שתיים מהן על רקע פגם כרומוזומלי בעובר, אחת לא ידוע. מבחינת בדיקות- קרישיות תקינה, ספירת זרע תקינה. למעשה הכל תקין למעט- יש לי נוגדני TPO, ונוגדני ANTI DNA DS. אין לי מחלות אוטו-אימוניות ואין לי תת פעילות של הבלוטה. T3 ו- T4 תקינים.וגם ANTI TG תקין. כרגע אני בשבוע 13. בהוראת הרופא המטפל נטלתי עד כה פרדניזון 5 מ"ג. הוא אמר שבשבוע 12 אפשר להפסיק. אבל אני מוטרדת- האם בשל המצאות הנוגדנים האלו אין צורך ליטול תרופה זו לאורך כל ההריון? האם יש סיכון בנטילת תרופה במינון זה בזמן ההריון?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר