שאלה לגבי הפלות חוזרות בלי סיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הפלות חוזרות בלי סיבה
    לוני
    07/08/2016

שלום,
    אני בת 41, ללא ילדים, כבר שנתיים וחצי בטיפולי פוריות מתרומת זרע, בהן היו לי 4 הפלות בין שבועות 5 ל8 , ובגיל 35 הפלה ספונטנית סביב שבוע 9. כל הבדיקות בנושא תקינות, הכל כולל הכל, וואני אובדת עצות עד כדי מחשבה על תרומת ביצית.... כי הרופא שלי אומר שזה בגלל אי תקינות הביציות, איכותן בגיל הזה......השינויים הגנטיים שהן עוברות בדרך ונופלות, למרות שהן מניבות עוברים טובים שמתחלקים יפה, אך לא חזקות מספיק, לדבריו, להחזיק הריון. אני לא ממש רואה את האופק מרוב נסיונות.
    הוא אומר שאם ניפול על ביצית טובה זה יצליח ושצריך סבלנות. האם הסיפור שלי נפוץ, הרי לא התחלתי בגיל כל כך מופלג יחסית למאותגרות הפריון, אני עדיין שומעת על הצלחות...אולי זה הגוף שלי בכל זאת והרפואה לא מודעת להכל...?! האם אתה מסכים עם דעתו? אשמח לתשובתך, תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה לגבי הפלות חוזרות בלי סיבה - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    12/08/2016

אכן גיל 41 הוא לא גיל "מבוגר" אך עדיין שכיחות הקושי בכניסה להריון ושכיחות ההפלות אח'כ גבוהים יחסית. במצבך הייתי בהחלט ממליץ להמתין עם הרעיון של תרומת ביצית ולמצות את הנסיונות עם ביצית שלך. אינני יכול להביע דיעה נוספת כי אין לי נתונים לגבי הבירור שנעשה ו/או הפרוטוקולים הטיפוליים שקיבלת בכל מחזור. יש לבדוק זאת מול הרופא שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו