מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לעזרה עד שאפגוש רופא נשים , הריון הפסקת ווסתשוקו20/08/2016
שלום,
אני בת 41,
לצערי fsh גבוה - סיכוי להריון לא הכי טוב.
אמא סיימה ווסת כבת 50, אחותי סיימה בגיל 41-42.
אני עם ווסת שמגיע בזמן (לפחות עד רגע זה)
ב15 לחודש הייתי אמורה לקבל ווסת.
הייתי עם כאבי מחזור (קצת מוזרים) הפרשות חומות שמזכירות התחלה או סיום ווסת.
הווסת לא הגיע. ב18 עשיתי בדיקת דם
מבשר שאין הריון (פחות מ2) .
בבקשה,
א. מה הסיכוי שישנה טעות בבדיקת דם וכן יש הריון ?
ב. האם הגיוני שמסיימת ווסת ?
בלחץ לכאן ולכאן , טרם קיבלתי ווסת והלכו סימני המחזור, יש לי חולשה מאוד גדולה .
אשמח לעזרה קצת בהבנה,
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרה עד שאפגוש רופא נשים , הריון הפסקת ווסת - תגובה
ד``ר יורם גלעדי20/08/20161 - כנראה שאין טעות בבדיקה אך במידה והווסת לא תגיע בשבוע הקרוב אפשר לחזור על הבדיקה
2 - כנראה שההכתמות אינן ווסת של ממש אלא קשורות לאי סדירות של הביוץ. רצוי להיבדק ב US כדי לקבל אינפורמציה נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה .. אשמח לדעת עוד משהו
שוקו20/08/2016אי סדירות בביוץ זה אומר שיש עדין ביוץ ? זה היה ביוץ ?
יש סיכוי שהבדיקה היתה טעות ? או שבעצם בעיה בווסת ...
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה .. אשמח לדעת עוד משהו - תגובה
ד``ר יורם גלעדי22/08/2016גם כאשר ה FSH מתחיל לעלות עדיין מופיעים ביוצים מדי פעם בצורה לא סדירה (וכתוצאה מכך גם הווסת לא סדיר) ולכן כל עוד מופיע ווסת עדיין יש סיכוי תיאורטי להריון. בנוסף - גם בתקופות בהן אין ביוץ כלל יכולים להופיע דימומים מדי פעם - האשה עצמה לא יכולה לדעת אם הדימום הוא ווסת לאחר ביוץ או דימום מסיבה אחרת, אלא אם כן בוצע מעקב ביוץ באמצעות בדיקות דם ו US לפני כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?