האם יש לי בעיה של הפלות חוזרות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש לי בעיה של הפלות חוזרות?
    2 הפלות
    17/12/2016

שלום
    אני נשואה פחות משנה ועברתי שתי הפלות שונות:
    הראשונה הייתה כאשר גילינו בשקיפות עורפית של סמסטר ראשון כי אין דופק(לאחר שחליתי במשך 3 ימים ובקושי יככולתי לאכול, העובר לא שרד) זה היה בשבוע 15 + 3 ימים ונאלצתי לעבור גרידה
    השנייה, הייתה מוקדם כאשר היו לי תאומים עוברים שבאחד מהם לא היה חלבון עוברי ובשני היה אך לא מספיק. לאורך הריון זה היו לי בעיות דימום שחשבו בתחילה שמדובר בדימום בעקבות השרשה ובהמשך חוויתי הפלה טבעית במשך שבוע ימים עד שהגוף התנקה סופית.
    האם יש לי בעיית הפלות חוזרות על אף ששתיהן קרו בנסיבות שונות?
    בהנחה שההריון הראשון התפתח עם דופק והכל היה כרגיל עד שחליתי והעובר לא שרד לעומת הריון שני בהם העוברים לא הצליחו להתפתח כלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    17/12/2016

אכן שתי ההפלות קרו בנסיבות שונות אך לאור העובדה שבהריון הראשון העובר הפסיק להתפתח מאוחר יחסית (לא ברור אם על רקע המחלה שתיארת או עקב גורם אחר) , רצוי לבצע בירור כולל צילום רחם לשלילת בעיות אנטומיות (מחיצה וכו'), בירור קרישיות יתר וכן בירור גנטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

2 הפלות
    18/12/2016

עשו בדיקה לקרישיות יתר ויצאה תקינה
    בנוסף עשיתי בדיקה גנטית והיא יצאה גם תקינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו