מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף עוברת ביום שאיבת ביציות לשימור פוריותNik01/02/2017
דחוף! עומדת לעבור היום בצהריים שאיבה לשימור ביציות
נכון ליום שני 30.2.2017 פרוגסטרון 2 אסטרדיול 4614 שחלה ימנית: 25, 20, 11, 10, 9, 8
שמאלית: זקיק אחד גודל 11 יש לי בשחלה זו יש לי גם אנדונטריומה בגודל 3.6 הפרוטוקול שלי כלל 5 ימים פיורוגון 375 6 ימים מונפור 375 ואורגלוטרן 0.25 וביום האחרון, לפנות בוקר (יום שני, שלשום), הזרקתי 2 זריקות דקפפטיל 0.1
היום 1.2.2017 עתידה לעבור שאיבה לשימור פוריות- הקפאת ביציות כהמלצת הרופא. אני לא שקטה וסבורה שלא כדאי לבצע הליך פולשני בשביל לשמור 1 או 2 ביציות.
הרופא אומר שערך האסטרדיול שלי גבוה ולא יתכן שנובע רק משני זקיקים פוטנציאליים ולכן יתכן ובשאיבה יתגלו עוד כמה זקיקים טובים בודדים. אם יש כאלה זקיקים לא מבינה היכן התחבאו עד עתה ולמה לא ראו אותם?
הצעתי לעשות אולטרסאונד לפני שנכנסים לשאיבה כדי לקבל החלטה סופית אך לדבריו אין לבדיקת יו אס משמעות אחרי הזרקת דקפפטיל
מה דעתכם? לשאוב או לחכות לחודש הבא בתקוה שפרוטוקול אחר יניב יותר זקיקים.
אנא תשובתכם בהקדם האפשרי. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלמת פרטים לשאלה אנא תשובה דחוף!
Nik01/02/2017מציינת שאני בת 35.
ומשלימה פרטים:
עשיתי הבוקר אולרסאונט. משלשום הזקיקים גדלו וכנראה הגדולים בהם הפכו לציסטות.
נכון להיום:
בשחלה שמאל הזקיק בגודל 14
בשחלה ימין זקיקים בגודל 31 27 12 12 10.
כאמור הזקיקים בגודל 27 31 הם כנראה ציסטות.
שאלתי:
לבצע שאיבה במצב זה ולקוות שבשל רמת האסטרדיול הגבוהה אולי יתגלו עוד זקיקים טובים בשאיבה או שלא ופשוט לחכות לחודש הבא? מציינת שוב שאני בת 35
אנא תשובתך בהקדם. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי01/02/2017מה שנאמר לך נכון. זריקת הדקהפפטיל שקיבלת גורמת להבשלת הביציות לקראת השאיבה, כך שלא ניתן לשנות זאת ואין טעם בבדיקות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)