פרוגינובה לעיבוי הרירית וסיכוי להרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוגינובה לעיבוי הרירית וסיכוי להרות
    חני
    20/04/2017

שלום רב, אני כשלושה חודשים אחרי גרידה . מאז קבלתי פעמיים מחזור מקוצר מאד(חצי יום) וחלש מאד הכולל כאבי בטן חזקים. באולטרסאונד הכל נראה תקין , רחם רירית כמצופה וכו..
    הרופא הציע לנסות עכשו 3 שבועות עם פרוגינובה ולאחריו לראות אם המחזור חוזר לשעצמו ואם לא נעבור להליכים פולשניים יותר. שאלתי היאמה בעצם עושה הפרוגינובה כשניתן ל3 שבועות? (אני מכירה מפוריות..) האם טבליה מגבירה סכויים להרות או שאין קשר בן הדברים? והאם צפויים דימומים מהכדור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    20/04/2017

הפרוגינובה אמורה לעבות את רירית הרחם כך שהמחזור שיגיע בהמשך אמור להיות רגיל מבחינת משך וכמות והדימום. זה לא אמור להעלות באופן ישיר את הסיכוי להרות. לא אמור להיות דימום במהלך הטיפול אלא רק לאחר סיומו. במידה והווסת אח'כ תהיה עדיין חלשה באופן משמעותי יהיה מומלץ לבצע בדיקת היסטרוסקופיה (הסתכלות ישירה בחלל הרחם)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוגילוטון ופרוגינובה

חני
    21/04/2017

תודה רבה על התשובה. אני רואה שהרופא נתן לי פרוגילוטון. האם זה אותו החומר רק בשם מסחרי אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    21/04/2017

זה בסדר. מכיל פרוגינובה ואח'כ תוספת פרוגסטרון כדי שיגיע מחזור בסוף הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו