מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאריות לאחר הפלה וקבלת הווסתלילך14/06/2017
שלום, עברתי הפלה ב30.4 עקב חוסר דופק. קיבלתי 4 כדורים של ציטוטק, לאחר ביקורת נמצא שיש לי שאריות של 12 ממ ובגלל שהבטא הייתה בירידה הרופא אמר שאין צורך לקבל מנה נוספת והכל יתנקה בווסת. אלרח 5 שבועות קיבלתי ווסת ונמצא בבדיקת אולטראסאונד שבחל הרחם נצפה נוזל עכור בעובי 6 מ"מ, בתוך הנוזל, בדופן האחורית נצפה מבנה אקוגני בקוטר 3 מ"מ, עם זרימות דם לתוכו. אני ממש קרובה לביוץ, שאלתי היא האם ניתן להרות עם שאריות בגודל כזה ? האם זה מסכון? ובמידה ויביאו לי מנה נוספת של ציטוטק האם זה יבטל לי את הביוץ , ויחזיר אותי שבועיים אחורה כמו לתחילת ווסת? יש לי ביקורת אצל הרופא רק ביום ראשון וכנראה שהביוץ והרופא יצא יחד. לא יודעת אם לנסות להרות בשנית. בנוסף, מאוחר יותר ביום האולטראסאונד היה לי דימום שנמשך יומיים (כמה ימים לאחר סיום הווסת). אם אפשר בבקשה לענות לי על כל השאלות . תודה ! צורף הבדיקת אולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במייל או בפורום
בדיקת האולטראסד14/06/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי16/06/2017לפי התמונות שצירפת הממצא הוא מינימלי ואין סיבה שיפריע להריון נוסף. הממצא של הנוזל בחלל הרחם הוא ממצא אפייני למצב של ווסת (מהתיאור שלך הבנתי כי הבדיקה בוצעה בזמן מחזור) והנוזל אמור להיעלם לאחר סיום הווסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)