שאריות לאחר הפלה וקבלת הווסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאריות לאחר הפלה וקבלת הווסת
    לילך
    14/06/2017

שלום, עברתי הפלה ב30.4 עקב חוסר דופק. קיבלתי 4 כדורים של ציטוטק, לאחר ביקורת נמצא שיש לי שאריות של 12 ממ ובגלל שהבטא הייתה בירידה הרופא אמר שאין צורך לקבל מנה נוספת והכל יתנקה בווסת. אלרח 5 שבועות קיבלתי ווסת ונמצא בבדיקת אולטראסאונד שבחל הרחם נצפה נוזל עכור בעובי 6 מ"מ, בתוך הנוזל, בדופן האחורית נצפה מבנה אקוגני בקוטר 3 מ"מ, עם זרימות דם לתוכו. אני ממש קרובה לביוץ, שאלתי היא האם ניתן להרות עם שאריות בגודל כזה ? האם זה מסכון? ובמידה ויביאו לי מנה נוספת של ציטוטק האם זה יבטל לי את הביוץ , ויחזיר אותי שבועיים אחורה כמו לתחילת ווסת? יש לי ביקורת אצל הרופא רק ביום ראשון וכנראה שהביוץ והרופא יצא יחד. לא יודעת אם לנסות להרות בשנית. בנוסף, מאוחר יותר ביום האולטראסאונד היה לי דימום שנמשך יומיים (כמה ימים לאחר סיום הווסת). אם אפשר בבקשה לענות לי על כל השאלות . תודה ! צורף הבדיקת אולטראסאונד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• במייל או בפורום

בדיקת האולטראסד
    14/06/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    16/06/2017

לפי התמונות שצירפת הממצא הוא מינימלי ואין סיבה שיפריע להריון נוסף. הממצא של הנוזל בחלל הרחם הוא ממצא אפייני למצב של ווסת (מהתיאור שלך הבנתי כי הבדיקה בוצעה בזמן מחזור) והנוזל אמור להיעלם לאחר סיום הווסת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו