מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובלת מהפלות חוזרות איזה בדיקות מומלץ לעשות ?שירה26/06/2017
שלום רב
שמי שירה
בשנה וחצי האחרונות נכנסתי להריון אמנם העובר מת לי בשבוע 17 ב-26.7.16 עברתי הפלה .
נכנסתי להריון שוב וחשבתי שההפלה הקודמת היא סתם ביש מזל לצערי שוב זה חזר על עצמו וגם ההריון הזה הסתיים בהפלה בשבוע 16 ב-19.6.17 . ממש לפני שבוע .
המצב הנוכחי גרם לי להבין שיש בעיה אחרת שצריך לפתור כי ההריונות לא נשמרים לי וכבר די נמאס לי מההפלות האלה
2 הפלות ב-10 חודשים אחת מהשניה זה קצת לא נורמלי.
איזה בדיקות מומלץ לעשות אם אובחנתי כסובלת מהפלות חוזרות ? תובנות מישהי ?
תובנות מישהי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי27/06/2017יש לברר בשלב ראשון האם נלקחה בדיקה גנטית של העוברים שהפסיקו להתפתח, ובמקביל לפנות לייעוץ גנטי. מעבר לכך לבדוק את מבנה הרחם (US - רצוי תלת מימד) כדי לשלול מחיצה / שרירנים או גורמים אחרים העשויים להפריע להתפתחות ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובלת מהפלות חוזרות איזה בדיקות מומלץ לעשות ?
שירה28/06/2017שלום רב
תודה ד"ר יובל גלעדי על תגובתך
לא נלקחו בדיקות גנטיות של העוברים המתים כי רק אחרי הגרידה שמעתי במקרה כי יש דבר כזה לקחת ציפ גנטי
אז יצרתי קשר עם המכון הפתולוגי לבקש את השקופיות כדי לקחת מהם ציפ גנטי . עשיתי בעבר צילום רחם האם זה קשור לנושא מבנה הרחם ?
אשמח לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי01/07/2017צילום רחם אכן יכול לתת מידע על מבנה הרחם אך צריך מידע גם לגבי מרקם הרחם בבדיקת US - יכול לתת אינפורמציה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)