בת 40 וחצי שתי הפלות רצופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 40 וחצי שתי הפלות רצופות
    איילה
    11/12/2017

שלום רב , עברתי שתי הפלות טבעיות בחמישה חודשים האחרונים . שניהם בשבוע 6 וכמה ימים ושניהם נפלו לבד . דימום מאסיבי עם כרישי דם והכל יצא . יש לי ילדים בבית . ברצוני לשאול אם ההפחות הינן בגלל גילי וגם בגלל שאני בעלת עודף משקל . עשיתי בדיקת דם ויש לי סוכר גבול 120 בצום וסוכר של שלושה חודשים אחרונים 6.20 . האם זה מה שגרם להפלות גם ? אם עכשיו אני מתחילה דיאטה מאוזנת גם לעודף משקל וגם לסוכרת אז אני אוכל לנסות שוב בעוד כמה שבועות אחרי שארד במשקל האם זה נראה לך קשור ? ממתינה לתשובה .תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    15/12/2017

עודף משקל וסכרת הם שני גורמים משמעותיים ביותר בנושא ההפלות. חשוב מאד להוריד במשקל (BMI מומלץ 25 או לפחות להתקרב אליו...) ואז רוב הסיכויים שהסוכר יתאזן (רמות מומלצות: בצום עד 90 , שעתיים אחרי אוכל - עד 120 )
    בנוסף רצוי לפנות לרופא מטפל לבדיקות ראשוניות נוספות כמו אולטראסאונד, פרופיל הורמונלי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו