האם ניתן לבדוק אם היה הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ניתן לבדוק אם היה הריון
    ליד
    21/06/2018

שלום,
    בת 34, לפני שנתיים עברתי שתי הפלות בשבוע 7 (עובר עם דופק) ועברתי כעת טיפול של הזרעה (בגלל מורפולוגיה נמוכה, רק היום אני מבינה שטיפול היה מיותר כיוון שלא בורר את הזרע התקין אלא את הזרע שנראה תקין). בכל מקרה, כעת קיבלתי מחזור שהקדים ב-5 ימים (לא אופייני לי כי מחזור אצלי מאוד סדיר). האם יש דרך לבדוק עכשיו אם טיפול הזרעה הצליח להכניס אותי להריון? אם כן, כיצד? ערכה ביתית, בדיקת דם? רוצה להבין אם זו הפלה או מחזור שהקדים בגלל התערבות של הטיפול עצמו+אוביטרל.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    22/06/2018

ניתן לבדוק BHCG בדם - אם יש הריון הבדיקה תהיה חיובית כ 10-12 יום לאחר הביוץ/הזרעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניתן לבדוק אם היה הריון

ליד
    22/06/2018

שלום,
    הזרעה הייתה ב-8.6.18
    קיבלתי מחזור ב-20.6.18
    האם יש טעם לעשות בדיקה שהמלצתה ב-24.6.18. אם היה הריון, האם היא תוכל להראות ערך כלשהו?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    23/06/2018

בחלק מן המקרים בהם היה הריון ניתן לראות BHCG בדם במידה והוא עדיין לא התאפס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו