חשש מהפלה עקב הפלות חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש מהפלה עקב הפלות חוזרות
    אני
    13/08/2018

שלום, ב"ה אני בת 25; ללא ילדים כרגע. כעת אני בשבוע 12 להריון לאחר בדיקת שקיפות עורפית תקינה. עברתי לפני הריון זה 3 הפלות- הריון מולרי חלקי; הריון שני שלא התפתח (ציטוטק בשבוע 9) והריון כימי שהסתיים בשבוע 6 באופן טבעי.
    לפני ההריון הנוכחי ביצענו מספר בדיקות כולל קרישיות שיצאה תקינה וצילום תלת ממד של הרחם שיצא תקין. אולם ממש בכניסה להריון הנוכחי גילינו שלבעלי יש מורפולוגיה של 2% תקינים.
    מתחילת ההריון הזה אני מאד חוששת שהבעיה מורפולוגית עשויה להשפיע על ההריון הנוכחי ורציתי לדעת אם לדעתך יש קשר ואם יש לי סיבה טובה לדאוג. אציין כי עד עכשיו בהריון הנוכחי לקחתי תמיכב של דופסטון וכעת הפסקתי בהנחיית הרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    18/08/2018

מבחינתך מדובר בהריון תקין אלא אם כן יוכח אחרת, ללא קשר למורפולוגיה של הזרע. לצורך הריון תקין מספיק תא זרע אחד בודד תקין....
    יש להמשיך עם כל בדיקות תקינות ההריון (תבחין טרימסט' 1 ואח'כ טרימסט'2 , סקירת מערכות וכו'. במידה ולא מתגלה בעיה כלשהי, סביר להניח שמדובר בהריון תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו