טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בעברי ילד בן 4 מivf ( לא מוסברים אנחנו חידה בגיל 28). אחר כך בנסיון להביא ילד שני 3 הפלות ( 2 ללא דופק שבוע 12 ו 13, ואחד הפלה שבוע 6 לבד נפל הכל). בדיקות קרישיות הכל תקין. אני רזה יחסית ( לגבי בריאה, לא יודעת אם זאת הגדרה נכונה - אוכלת ככה ככה מאז ומתמיד). אבל בעקרון לא היו בעיות, גם בלוטה גם קריוטיפ הכל תקין. הומלץ קלקסן אמפירי,40 מג. עכשיו שבוע 10 פלוס 5.. אז מלבד בטירוף והלחץ שאני נמצאת בו, אני מזריקה,אבל יש לי הפרשות חומות בהירות כאלו כבר 3 שבועות. הבדיקות תקינות ואין איזור דימום.. ממה זה נובע? האם זה מסוכן? לפעמים יש פחות,ויש ימים יש יותר ( עכשיו נגיד).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לפי התיאור כנראה שלא מדובר בדימום פעיל אלא שאריות של דימום ישן שכנראה היה גם הוא בכמות מאד קטנה. למעשה אין משהו פעיל שניתן לעשות כרגע מבחינה טיפולית אלא לקוות לטוב ובסה'כ הסיכויים בכלל לא רעים.... רצוי לבדוק את אורך צואר הרחם כדי לוודא שלא התקצר. שיהיה בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד