טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בת 31, בריאה בדרכ .עברתי הריון 1 תקין ויש לי תינוקת בת 1.3 שנים. לאחרונה עברתי 2 הפלות ברציפות. הפלה 1 בערך בשבוע 9 היה דופק לעובר למרות שהרופא אמר שגודל העובר לא תואם את גיל ההריון ובהריון האחרון נצפה רק שק הריון ללא שק חלמון וללא עובר. עברתי את 2 ההפחות בציטוטק השאלה הראשונה היא מתי אני יכולה לנסות שוב חהכנס להריון ומתי באמת מומלץ? בנוסף הרופא שלי נתן לי הפניה אחת להיסטרוסקופיה ואחת לבירור קרישיות בדם. האם יש בדיקות נוספות שאני או בעלי צריכיל לבצע? תודה מראש על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1 - מיד לאחר המחזור הבא 2 - רצוי בשלב זה לבצע פרופיל הורמונלי כולל תפקודי בלוטת התריס, גלוקוז בצום. US לשלול שרירנים או ממצאים אחרים. בסה'כ לאור גילך הצעיר וההיסטוריה של הריון תקין בשנתיים האחרונות נראה שיש סיכוי מצויין להריון תקין נוסף. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד