האם מרפאה להריון בסיכון תוכל לעזור לי?

מנהל הפורום

ד``ר יורם גלעדי
ד"ר יורם גלעדי
לקביעת תור אצל ד"ר יורם גלעדי ללא פרסום בפורום
 
  • האם מרפאה להריון בסיכון תוכל לעזור לי?
    יפית
    08/12/2020

    בת 42.לאחר הפלה אלימה טבעית 3 מתרומת ביצית.בפחות משנה עברתי 3 הפלות נוראיות בשבועות הראשונים להריון.אני נקלטת הבטא עולה והעובר מתפתח רק עד שבוע 6 לי נאמר שהעוברי בלסטו כולם ימים 5 ברמה מעולה ואף נבדקו. רירית הרחם שלי נפלאה היסטורוסקופיה תקינה,קריוטיפ גם של בעלי וגם של התורמת תקינים.בדיקות קרישיות דם תקינות.אני סובלת מעודף משרל גבוה.לאחרונה רזיתי מ 110 קילו ל 100 אולם כפי הנראה זה לא מספיק ועובדת במרץ לרדת לפחות ל 86 ק"ג.הרופא החדש שיברתי אליו עשה לי בדיקת cpr גילה לי דלקת בגוף וסוכר.טופלתי במטפורמין פעמיים ביום,פרדניזון פעמיים ביום אולם לצערי גם הייתה הפלה 3 שהתקדמה רק בשבןע אחד לעומת 2 האחרות.אני מרגישה שהדלקת והסוכר הם למעשה בעיית המטבוליזם בגוף אולם...האם זוהי הבעיה היחידה? מתסכל שגם התמיכנ הכי נמוכה וגם התמיכה הכי גבוהה כשלו והביאו לתוצאות זהות.. האם ייתכן ויש לי מעבר קרישיות דם סמויה שיש לטפל בקלקסן ותרופות אחרות? והאם כדאי שאהיה במעקב אצל רופא מומחה בהריון בסיכון? תודה


    הוספת תגובה

     
    תמונה


