חוששת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוששת
    לינור
    04/09/2008

ד"ר שלום בת 29 מנסה להרות.מחזורים סדירים וסת אחרונה ב-31.7 ביוץ לאחר 13 ימים ו-10 ימים לאחר הביוץ דימום כמו מחזור ליום אחד. עד היום אין זכר למחזור. בטא קטן מ-2 .פרוגסטרון:26.9 E-2 :904. 1)מה קורה לגוף שלי?לקראת מחזור? 2)יכול להיות הריון למרות בטא שלילי?לחזור על הבטא? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוששת

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    06/09/2008

1 - לפי בדיקת הדם את אמורה לקבל מחזור במהלך ה - 7-10 ימים הקרובים
    2 - במידה ולא יהיה מחזור יש לחזור על בדיקת ההריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפלה טבעית - אווה

אווה
    18/11/2008

אני עברתי הפלה ראשונה בשבוע 8 עובר ללא דופק הפלה שניה בשבוע 7.3 העובר לא היתפתח עברתי הפלה טבעית ב27.10.08 לאחר שובעיים בערך עשיתי בדיקת אולטרסאוד וראו שנישאר חומר והפלה לא הושלמה ואני צריכה לעשות גרידה ב20.11.08 יש לי כמה שאלות : 1. האם יש סיכוי להריון תקין לאחר שתיי הפלות? 2. עם הבעיה כרומוזומלית בעובר יש טיפול ? 3. והאם הזרע קשור להריון שהוא לא מחזיק ? 4. ומה בדיוק בודקים בפתולוגיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו