הפסקת גלולות והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת גלולות והריון
    מודאגת 25
    15/09/2008

שלום, אני בת 25 והפסקתי את השימוש בגלולות לאחר שנתיים בכוונה לנסות להיכנס להריון. המחזור האחרון היה לי ב- 17/8 וזאת לאחר שסיימתי את החפיסה האחרונה של הגלולות . וכיום אני עוד לא קיבלתי מחזור אולם אני הבחנתי שיש לי כל מיני הכתמות כהות.... אבל לא מחזור ממש. מה היא הסיבה...? יכול להיות שזה בגלל הפסקת הגלולות ? או שרצוי לבצע בדיקת הריון ? יצויין כי לפני הגלולות היה לי גם מחזור סדיר ולא היו לי בעיות כלשהן.. אבקש את תגובתכם בהקדם האפשרי מודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת גלולות והריון

הוספת תגובה

• הודעה של: מודאגת 25

פרופ' שבח פרידלר
    15/09/2008

תמיד אם הוסת לא רגילה כדאי לבצע בדיקת הריון. לאחר הפסקת גלולות לעיתים יכןל לקחת יותר מחודש לחזרת הביוץ הסדיר. בשלב זה אינני רואה סיבה לדאגה- תראי האם הוסת חוזרת להיות סדירה או לא- כלומר האם הביוץ יופיע באופן סדיר או לא. בזמן שלוקחים גלולות הוסת סדירה באופן מלאכותי ואין בכך להעיד על פוטנציאל של הפרעות בביוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו