הפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה
    מיה
    15/09/2008

דוקטור שלום כאמור היתה לי הפלה במרץ מאז איני מצליחה להיכנס להריון ..ביקרתי אצל רופא נשים התחלנו בבדיקות הורמונליות ..ברקע היה לי AVN בירך שמאל בלי קשר להריון בכל זאת הראמטולוג החליט לעשות לי ברור מקיף של קרישיות יתר ..הכל היה תקין אך בכל זאת קראתי איזה מאמר שגם אם התפקודי קרישה תקינים יתכנו הפלות ע"ר של בעיות קרישה וצריך להתחיל קלקסאן...אולי זה פרט חשוב לציין אבי לקה מס' פעמים ב-CVA בגיל 55...כלומר לשקול ליטול לפני הכניסה להריון? או כשכבר ידוע על הריון? אגב מינון פרופילקטי זה 40 מ"ג ליום? תודה מראש.אשמח לשמוע תשובתך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה

הוספת תגובה

• הודעה של: מיה

פרופ' שבח פרידלר
    15/09/2008

אני מציע שתגשי לבירור מסודר אצל המטולוג. על פי הבדיקות שהוא יבצע יש להגיע למסקנה לגבי הוראה לטיפול מונע. אסור לשכוח כי לכל טיפול יש גם תופעות לואי ולא לתת טיפול ללא הוראה ברורה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

מיה
    15/09/2008

פרופ' שבח תודה על התייחסותך...האם למרות שכל תםקודי הקרישה שביצעתי היו תקינים בכל זאת אתה ממליץ לי ללכת להמטולוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו