עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    אור
    22/09/2008

שלום זהו הריון ראשוון שלי. עברתי הפלה לפני מספר ימים עם הכדור ציטוטק שמוחדר בנרתיק (4 כדורים קטנים) ביצעתי בדיקת us והשק והעובר עדיין ברחם . היה לי מעט דימום פנימי. החדירו לי בשנית את הכדור , זהו היום השני מאז הכדור השני ועדיין אין דימום רציני. אני ממש מודאגת האם הכדור הזה לא פונקציונלי האם אני סתם סובלת מכל התופעות לוואי \:חום, כאבי בטן , שלשולים , בחילות קשות ולא תתבצע כלל הפלה? ... במידה והכדור לא יבצע את ההפלה הדרושה האלץ לבצע גרידה \. אני נורא מפחדת זהו הריון ראשון והבנתי שבגרידה יש יותר סיכונים ועלול להיווצר זיהום ברחם בבקשה מהמומחים ייעצו לי האם מצבי תקין ומה עלי לעשות? תודה וסליחה על האורך....... אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    22/09/2008

בכ 10% מהמקרים הטיפול התרופתי לא מצליח לרוקן את הרחם ואז יש צורך בגרידה. בכל מקרה - אם וכאשר זה יתבצע - מדובר בפעולה כירורגית מאד פשוטה המתבצעת בצורה בטוחה וסטרילית עם סיכון מינימלי לסיבוכים, כך שאינני חושב שיש בסיס לחששות.
    בהצלחה
    דר' גלעדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו