הפלות חוזרות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלות חוזרות?
    אני
    02/10/2008

בס"ד שלום, אני בת 27, מחזור סדיר כל 28 יום. בעלי מבוגר ממני ב 13 שנים ויש לו ילד בן 11 מנישואין קודמים (אז כך שהבעיה אצלי..). אולי רצוי לציין שאני גם חולת קוליטיס (כל ה"ניסים והנפלאות" קורים לי...) לאחר חצי שנה של נסיונות נכנסתי להריון שהופסק בשבוע 9 עקב הפסקת דופק העובר (הוא גם היה קטן מידי). לאחר הגרידה קיבלתי מחזור בדיוק לאחר 28 ימים. לאחר מחזור זה שוב נכנסתי להריון, הספקתי לבדוק בטא שיצא 54 ביום אחרי שהייתי אמורה לקבל אך הפעם ככל הנראה זה נפל מיד (בערך 5 ימים לאחר האיחור). אתמול פסק הדימום. בכל אופן רציתי לדעת: 1. האם זה היה מה שנקרא "הריון כימי"? 2. האם זו הפלה לכל דבר וכעת באמתחתי שתי הפלות רצופות? 3. האם לאחר הריון כימי יש להמתין לפני שנכנסים שוב להריון? 4. אילו בדיקות עלי לעשות בכדי לראות אם יש לי בעייה להחזיק הריון ובכדי למנוע הפלה נוספת? 5. לאיזה רופא פונים? רופא פריון? הרי אין לי בעיה להקלט.... תודה מראש וסליחה על ריבוי השאלות ישר כח על עבודת הקודש ושנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלות חוזרות?

הוספת תגובה

• הודעה של: אני

פרופ' שבח פרידלר
    03/10/2008

אכן ההריון השני שלך הריון כימי. כדאי גשת לרופא פוריות כי אנחנו מרכזים גם אספקטים של הפלות חוזרות. יש בדיקות שאולי כדאי לבצע לשלול הפרעות רקע. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו