מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלות חוזרות וטיפול מונעלימור11/10/2008
שלום רב אני בת 39 יש לי ילד בן 4. בהיריון נתגלו ברחמי מיומות סובסרוזיות ילדתי בשבוע 41 לידה רגילה. ילד בריא. בשנה האחרונה עברתי 2 הפלות בהפרש 8 חודשים שתיהן בשבועות מתקדמים - 14, 15. פניתי לשני מומחים: האחד המליץ לי על כריתת מיומות בניתוח כגורם אפשרי (לא בטוח להפלות החוזרות) רופא אחר לא ראה קשר בין המיומות להפלות וטען שזה כנראה בעייה של כרומוזומים וגיל מתקדם יחסית. הרופא השני טען שניתוח עלול ליצור בעיות חדשות כמו הדבקויות ברחם ובעיית קליטת הריון. בימים האחרונים גיליתי שאני בהריון. הרופאה המלווה שלי שטרם נפגשתי איתה, אמרה שייתכן ותתן לי טיפול תרופתי מונע כי הוכח במחקרים אחרונים שששיעור ההפלות יורד עם טיפול מונע (עשיתי בדיקות טרומבופיליה והכל תקין, הוזמנו לבדיקת קריוטיפ בקרוב) מה דעתך? מה היית ממליץ לי לעשות כרגע שאני בשבוע 5 להריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: לימור
פרופ' שבח פרידלר11/10/2008כעת אין לך הרבה אלטרנטיבות. מאחר ואני מבין כי לא נמצאה עדות לבעיה של קרישיות יתר, מחלות רקע, תסמונת אנטיפוספוליפידים, זיהומים (אני מניח כי כל זה נבדק ונשלל). לכן כל התערבות ברמת הרחם אינה אפשרית כאשר את בהריון. גם את גילך לא ניתן לשנות אם כי הוא מתקדם מידי. עדיין סטטיסטית רוב הסיכוי כי ההריון יצליח. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלות חוזרות
יורם גני19/10/2008ללימור שלום רב בראיית ה"ביורגונומי" הסיבה להפלות החוזרות קשורה בדרך כלל למצב של עייפות בלתי מוסברת, ולא קשורה לחוסר יכולת לשמור על ההריון, כלומר התפקוד הכללי בסדר אולם בגוף חסרה האנרגיה הדרושה להחזיק את ההריון. מניסיוני, בטיפול בביורגונומי אפשר להעלות את רמת האנרגיה בגוף וההריון יסתיים בהצלחה. לאבחון מדוייק שיכול להעשות גם מרחוק את מוזמנת להתקשר. בכבוד רב יורם גני (בגוגל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)