6 הפלות ברצף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 6 הפלות ברצף
    שוקשוק
    22/10/2008

שלום. אני בת 34 + ילד בן 4.5. 6 הפלות חוזרות ברצף לאחר הריון ראשון ולידה תקינים. הפלה 1 בשבוע 17 (בן), הפלה 2 בשבוע 8, הפלה 3 בשבוע 10, הפלה 4 בשבוע 16 (בת), הפלה 5 בשבוע 14 (בן) והפלה 6 בשבוע 8 (לפני כשבועיים), כולן לאחר שהדופק הפסיק. בדיקת כריוטיפ לי ובעלי תקינה. בדיקות קרישיות יתר תקינות. היסטרוסקופיה + צילום רחם תקינות. גנטיקה של עובר הפלה 4 תקינה. ביקת סיווג רקמות ו- XMATCH - שני נוגדנים משותפים לי ולבעלי ותוצאה "שלילי". בתחילת ההריון האחרון (בשבוע 5), קיבלתי עירוי של IVIG, אך זה לא עזר. מה דעתכם? מה עלי לעשות? האם תרומת זרע תעזור?לאיזה מומחה לפנות? אציין כי במשך ההריון ה- 5 הייתי מטופלת אצל פרופ' כרפ במרפאה לפלות חוזרות בתל השומר, בהריון ה- 6 אצל פרופ' הוכנר מהדסה הר הצופים, ובהריון האחרון אצל פרופ' לאופר. אודה לתשובתכם בדחיפות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    6 הפלות ברצף

הוספת תגובה

• הודעה של: שוקשוק

פרופ' שבח פרידלר
    23/10/2008

לא ידוע לי על השפעה מוכחת של הרופא המטפל על תוצאות ההריון. בעיקרון נשמע כי עברת בירור מעמיק לשלילת ה"תקלות" שמוכרות לנו. אני מניח כי גם תסמונת אנטיפוספוליפידים נשללה.במצב זה עליך להחליט על התעקשות ולנסות עוד הריונות שיכולות להיות תקינות, או טיפולים שיעילותם לא מוכחת - כמו החלפת הזרע. כדאי לפות למרפאת פוריות מסודרת בבית חולים ציבורי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור לגבי ivig

אורנה
    01/03/2009

רציתי להתיעץ איתך לגבי הזריקה,האם קיבלת אותה דרך קופת חולים? שמי אורנה הטלפון שלי 052-7654304

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו