חייבת עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה דחוף
    מורן
    24/10/2008

שלום אני בת 23.5 והתבשר לי אתמול שאני בהריון. אינני יודעת מה עליי לעשות להמשיך או לעבור הפלה. הבן זוג שלי אוהב אותי ורוצה שנתחתן ונביא את הילד אך אינני יודעת מה עליי לעשות. אני אוהבת אותו מאוד אך אינני יודעת איך להתמודד עם הבושה ועם כל זה. מה עליי לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה דחוף

הוספת תגובה

• מדוע בושה? זה נהדר

יורם גני
    24/10/2008

רצוי שהחתונה תהיה לפני הלידה, אם אוהבים שיהיה במזל טוב, אין במה להתבייש. הפלה יכולה לגרום לבעיות כניסה להריון בעתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת עזרה דחוףף תגובה ליורם

מורן
    24/10/2008

הריון זה נפלא ואני ובן זוגי מאוד אוהבים אחד את השניה אבל הכל קרה בבום ואני נורא פוחדת מהתגובה של הוריי הם מאוד פרימיטיבים ואני פוחדת שהם יקבלו זאת קשה. לי אישית הכי "קל" ללכת לעשות הפלה וזהו אבל אני יודעת שזה הרבה מעבר לכך ואני אתחרט בעתיד כי בכל זאת מדובר כאן בתינוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למורן שלום

יורם גני
    26/10/2008

ישנם עוד אפשרויות תתקשרי אלי 054-4449636

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו