מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלה בשבוע 11 -בבקשה עזרה דחופהדינה26/10/2008
שלום רב, ב-15.10.08 עברתי הפלה בשבוע ה- 11 (הריון ראשון), ביצוע ההפלה גרידה. אני בת 34.5 ושאלותיי הן: 1. עדיין יש לי דימום עם קרישי דם , האם זה מצב נורמלי או שהדימום היה אמור להסתיים?, האם מצב זה מעיד על הישארות חלקי שיליה ?,מתי הדימום אמור להיפסק? 2. האם בגלל גילי ובגלל שבוע ה-11 תיהיה לי בעיה או קושי להרות שוב בעתיד? (הפלה יזומה), האם תיהיה לי בעית פוריות, ביוץ עקב כך? 3.האם יש לי סיכוי גדול יותר לעבור הפלות בעתיד? 4. חוץ מבדיקת האולטרסאונד שאצטרך לעבור בעוד כשבוע, האם יש בדיקה שבאמצעותה יהיה ניתן לדעת האם אני פוריה כמו מקודם? בברכה, דינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי26/10/20081 - הדימום אכן קצת יותר ארוך מהממוצע ולכן רצוי להיבדק כולל US
2 - בעיות פוריות כתוצאה מהפלה יזומה בעבר נובעות מגרידות טראומטיות הגורמות לפגיעה קשה בדופן או שריר הרחם, זיהומים וכו'. בסה'כ מדובר באחוז נמוך יחסית כך שאין טעם להסיק מסקנות נחפזות
3 - כנ'ל
4 - כאמור, רצוי לבצע בדיקת US בימים הקרובים ולא בעוד שבוע. במידה ויהיה חשד כלשהוא לפגיעה בפוריות יהיה מומלץ לבצע בעתיד צילום רחם אך נראה לי שעדיין מוקדם מדי לדבר על זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)