התייעצות חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות חשובה
    מירי
    30/10/2008

שלום רב, לצערי קיבלתי הודעת שגיאה כשניסיתי לשלוח את השאלה לכן אני כותבת שוב (מצטערת אם תקבלו פעמיים). מחזור אחרון היה ב-7.10.08, עברתי הפלה בחודש אוגוסט ומאז המחזור לא סדיר, כל 20-25 יום. לפני ההפלה היה סדיר כל 28 יום. עשיתי בדיקות ביוץ ביתיות והביוץ היה ב- 15.10.08, כלומר 8 ימים אחרי המחזור. עשיתי היום בדיקת הריון ביתית והתוצאה הייתה חיובית. אשמח לתשובתם: איזה שבוע אני בגלל המחזור הקצר? מתי כדאי לעשות בדיקת דם והאם כדאי לעשות בדיקות נוספות כמניעה להפלה חוזרת? האם כדאי שאני אקח כדור אספירין? תודה רבה, מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות חשובה

הוספת תגובה

• הודעה של: מירי

פרופ' שבח פרידלר
    30/10/2008

כדאי לבצע בדיקת דם להריון. כדאי לומר למבצע את בדיקת האולטרהסאונד בהמשך את יום הביוץ ואז יחשבו לך במדויק את גיל ההריון תוך התחשבות בנתון הזה. אינני יודע מה היתה הסיבה לנטילת האספירין- אם נטילה זו מוצדקת אז כן אם אין הצדקה אז לא. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו