טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב,
לצערי קיבלתי הודעת שגיאה כשניסיתי לשלוח את השאלה לכן אני כותבת שוב (מצטערת אם תקבלו פעמיים).
מחזור אחרון היה ב-7.10.08, עברתי הפלה בחודש אוגוסט ומאז המחזור לא סדיר, כל 20-25 יום. לפני ההפלה היה סדיר כל 28 יום.
עשיתי בדיקות ביוץ ביתיות והביוץ היה ב- 15.10.08, כלומר 8 ימים אחרי המחזור.
עשיתי היום בדיקת הריון ביתית והתוצאה הייתה חיובית.
אשמח לתשובתם:
איזה שבוע אני בגלל המחזור הקצר?
מתי כדאי לעשות בדיקת דם והאם כדאי לעשות בדיקות נוספות כמניעה להפלה חוזרת?
האם כדאי שאני אקח כדור אספירין?
תודה רבה,
מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כדאי לבצע בדיקת דם להריון. כדאי לומר למבצע את בדיקת האולטרהסאונד בהמשך את יום הביוץ ואז יחשבו לך במדויק את גיל ההריון תוך התחשבות בנתון הזה. אינני יודע מה היתה הסיבה לנטילת האספירין- אם נטילה זו מוצדקת אז כן אם אין הצדקה אז לא. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד