PRIMOLUT-NOR

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PRIMOLUT-NOR
    לונה
    06/11/2008

אני בת 25. וסת ראשונה בגיל 12 ולאחר מכן היא מעולם לא היתה סדירה. בגיל 16 שנים התחלתי ליטול גלולות לסידור מחזור הווסת. תמיד קיימתי יחסי מין עם קונדום. הפסקתי הגלולות לפני חצי שנה במטרה להכנס להריון אך מאז הווסת לא מגיעה. טופלתי בPRIMOLUT-NOR עשרה ימים ובתום העשרה ימים קיבלתי ווסת. מאז שוב לא קיבלתי ווסת. מן הסתם ללא וסת לא אוכל להכנס להריון. השאלה היא, אם אני אקח PRIMOLUT-NOR שוב ואנסה להכנס להריון בזמן הטיפול? האם זה יכול להיות יעיל? או שאין קשר בין זה לבין הריון? האם זה יכול לגרום לביוץ ולכן במהלך הטיפול אצליח להכנס להריון? רופאת הנשים המליצה על טיפול בגלוקופאז'. תוכלו בבקשה לפרט מהו הטיפול? היא לא היתה מובנת מספיק... סליחה על ההודעה הארוכה. תודה מראש על תגובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PRIMOLUT-NOR

הוספת תגובה

• הודעה של: לונה

פרופ' שבח פרידלר
    07/11/2008

הבעיה אינה העדר וסת אלא העדר ביוץ. לכן כשיהיה ברצונך להרות תצטרכי לקחת גורמי ביוץ. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לונה
    09/11/2008

תפקיד ההורמון שציינת, לא מתפקידו לגרום לביוץ? אני מצטערת אני מבולבלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לונה
    09/11/2008

תפקיד ההורמון שציינתי, לא מתפקידו לגרום לביוץ? אני מצטערת אני מבולבלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו