מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 הפלות קודמות - הריון שלישי כרגעשירה16/11/2008
היי אני בת 29, נשואה ללא ילדים. לפני שנתיים עברתי הפלה בשבוע 12, עובר נצפה תקין (דופק והתפתחות) אחרי דימומים מתמשכים נפל בבית (צירים, ירידת מים והפלה) הריון שני נפל לפני שנה -אותם סימפטומים - עובר תקין, התפתחות ודופק- נפל (בת) בשבוע 16 לאחר דימומים (חלקם טריים וחלקם ישנים) במהלך אישפוז בבית חולים- גם צירים, וירידת מים שני המקרים נגמרו בגרידה לפני כמה שבועות גילתי שאני שוב בהריון ( שבוע 7+יומים) היום בבוקר ראיתי הפרשה ורודה חומה יש לציין שאותה הפרשה הייתה גם בהריונות הקודמים שלי לא עברתי בירורים ובדיקות אחרי שני ההריונות הקודמים האם מצב כזה שחזר על עצמו פעמים יכול לחזור שוב? האם לחץ נפשי יכול להוסיף לבעיה שלי? האם נוכחות של חתול בבית יכולה לגרום לבעיות? האם יכול להיות שהבעיה היא אצל בעלי ולא אצלי? אני בפחדים נוראיים - מאוד רוצה ללדת תינוק חי וחסרת אונים. אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: שירה
פרופ' שבח פרידלר16/11/2008אכן אי ודאות מגבירה את החרדה- ומאחר ולא עברת בירור, מובן שהחרדה שלך גדולה. לחץ נפשי אינו עוזר במצב זה, אם כי קשה להניח שהוא מסביר את ההיסטוריה הרפואית - מיילדותית שלך.
כעת, מה שביכולתך לעשות זה לפנות למרפאת בה מטפלים בהריון בסיכון ןלקבל משם תמיכה ומעקב כנדרש אצל אישה עם ההיסטוריה שלך. אכן שתי הפלות מאוחרות מעידות כי הינך בסיכון גם בהריון זה. יחד עם זאת, עדיין יש סיכוי גדול שההריון יסתיים בשלום. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)