גיל האשה 46 מה הסיכוי להרות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל האשה 46 מה הסיכוי להרות?
    המצפה ......
    16/11/2008

שלום הספור שלנו מתחיל ליפני 10 שנים אני וחברתי לחיים אהובתי נימצאים יחד כ-10 שנים . אני גרוש והיא רווקה לי 3 ילדים מנישואי הקודמים ולה אין ילדים בכלל . אהובתי הרתה ליפני 3 שנים היגענו עד הבאר אולם ממש -בחודש תשיעי היא לא חשה בבטנה כלום והילד מת ממש כמה ימים ליפני הלידה הוא נחנק מחבל הטבור המשבר היה מאוד קשה ועמוק . אחרי שנתיים ולאחר כמובן משבר אצל אהובתי היא ניכנסה להריון שוב ושמחה בליבנו. אחרי מספר שבועות אם אינני טועה 10 היינו בבדיקה והרופא אמר שיש בעיה כניראה הילדה בעלת תיסמונת דאון . הייאוש חזר אולם חברתי אשה מאוד חזקה היחלטנו שנינו שעלינו להפיל את העובר. היום כמובן לאחר מיספר ניסיונות לא צלחה דרכנו וחברתי אהובתי לא ניכנסה שוב להריון. היום היא בת 46 והשאלה היא האם יש סיכוי .....והאם כדאי ליפנות למרפאה על מנת לעשות הפריה?אני חושב כל הזמן רק עליה ואני רוצה מאוד מאוד שיהיה לה ילד כוון שהאושר שלה הוא שלי באותה מידה אפילו יותר. חשבתי אפילו לאמץ ילד אבל.............זה כבר אחרת זו אפוריה אחרת שאולי יהיה לנו לעמוד בזה הן כספי והן הבעיות שמיתלוות לזה בהמשך. תודה לכולם על תשומת הלב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של: המצפה ......

פרופ' שבח פרידלר
    16/11/2008

אכן הסיפור שלכם נוגע ללב. הסיכוי להרות ספונטנית בגיל 46 הינו מזערי, הסיכוי להגיע ללידת תינוק בריא הסיכוי זעום עוד יותר. בגיל זה, הסיכוי נמוך כל כך שאיננו מטפלים כלל אם האישה רוצה להרות עם הביציות שלה. הפיתרון המעשי בגיל זה הינו טיפול בהפריה חוץ גופית עם תרומת ביצית.
    טיפול זה הינו בר ביצוע. אם הנושא רלוונטי, ניתן לפנות אלי לקבלת פרטים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו