טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב
אחרי כמה ניסיונות לא מוצלחים להכנס להריון עשינו כל מיני בדיקות
וקבלנו תוצאות בדיקה גבוהות עבור IGG ן IGM
כל שאר הבדיקות בנושא היו בגבולות הנורמה ( לופוס, PTT , LEIDEN , פרוטאין C וכו' )
1. מה זה אומר ? והאם יש השפעה על הריון ?
2. האם ניתן בעזרת טיפול ( תרופות ) להתגבר על הבעיה ?
תודה
ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה
  18- 0   U/ml 300 A.B2 GLYCOPROTEI IgG
  18- 0   U/ml 47 A.B2 GLYCOPROTEI IgM
  15- 0   U/ml 9 A.B2 GLYCOPROTEI IgA
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אולגה עקרונית, קיים קשר תיאורטי בין אי פוריות לבין קרישיות יתר של הדם שמתבטאת בין השאר ברמות גבוהות של אנטי - פוספוליפידים כמו אלה שנמצאו גבוהים אצלך. עדיין - קשר זה אינו חד משמעי במיוחד כאשר אין הסטוריה של קרישים בכלי הדם, הפלות חוזרות וכו'. בכל מקרה - מומלץ לחזור על הבדיקה בהפרש של 3 חדשים ואם היא עדיין גבוהה ניתן לתת אספירין במינון נמוך כטיפול מונע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר