מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת AMHיעל12/12/2008
שלום אני בת 36.5 , עברתי 2 הפלות רצופות מיוני השנה, אחת בשבוע 11, אחת בשבוע 7 (לא נצפה עובר) עשיתי בדידות קרישיות, בדיקות אימוניות , היסטרוסקופיה ובדיקות הורמונליות. הכל יצא תקין לחלוטין למעט: MTHFR - הטרוגני AMH - 12 , FSH - 7.4 בדיקות פרוגסטרון ביום 20 יצאו פעמיים גבוהות (בחודש שבו נכנסתי להריון ) 73, ובחודש האחרון - 77 ולא נכנסתי להריון. יש לי מה לדאוג בעקבות ה- AMH הנמוך? מה אתה מציע לי לבדוק. לעשות בהריון הבא? מה לעשות אם אני לא נכנסת להריון בחודשים הקרובים? כדאי לי לקחת תוספת של חומצה פולית - 5מ"ג? או לקחת אספירין בהריון הבא? אני מטופלת בחו"ל כרגע, וזקוקה לעצה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: יעל
פרופ' שבח פרידלר13/12/2008MTHFR - הטרוגני אינו סיבה מספקת להסביר הפלות חוזרות. עדיין לאחר שתי הפלות בלבד ובדיקות תקינות רוב הסיכוי כי הריונך הבא יהיה תקין. חומצה פולית בהחלט מומלצת וכיון שאין איפרמציה על הספיגה שלך את יכולה לקחת מינון של 5 מ"ג אם יהיה עודף הגוף כבר יפריש אותו. לרמת ה- AMH הנמוך אין משמעות קלינית. סיכויי ההריון שלך לחודש קשור בגילך ובפוריות של שניכם. בגילך ממתינים כ-6 חדשים לפני שיש מקום להתערבות רפואית. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)