בדיקת AMH

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת AMH
    יעל
    12/12/2008

שלום אני בת 36.5 , עברתי 2 הפלות רצופות מיוני השנה, אחת בשבוע 11, אחת בשבוע 7 (לא נצפה עובר) עשיתי בדידות קרישיות, בדיקות אימוניות , היסטרוסקופיה ובדיקות הורמונליות. הכל יצא תקין לחלוטין למעט: MTHFR - הטרוגני AMH - 12 , FSH - 7.4 בדיקות פרוגסטרון ביום 20 יצאו פעמיים גבוהות (בחודש שבו נכנסתי להריון ) 73, ובחודש האחרון - 77 ולא נכנסתי להריון. יש לי מה לדאוג בעקבות ה- AMH הנמוך? מה אתה מציע לי לבדוק. לעשות בהריון הבא? מה לעשות אם אני לא נכנסת להריון בחודשים הקרובים? כדאי לי לקחת תוספת של חומצה פולית - 5מ"ג? או לקחת אספירין בהריון הבא? אני מטופלת בחו"ל כרגע, וזקוקה לעצה נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת AMH

הוספת תגובה

• הודעה של: יעל

פרופ' שבח פרידלר
    13/12/2008

MTHFR - הטרוגני אינו סיבה מספקת להסביר הפלות חוזרות. עדיין לאחר שתי הפלות בלבד ובדיקות תקינות רוב הסיכוי כי הריונך הבא יהיה תקין. חומצה פולית בהחלט מומלצת וכיון שאין איפרמציה על הספיגה שלך את יכולה לקחת מינון של 5 מ"ג אם יהיה עודף הגוף כבר יפריש אותו. לרמת ה- AMH הנמוך אין משמעות קלינית. סיכויי ההריון שלך לחודש קשור בגילך ובפוריות של שניכם. בגילך ממתינים כ-6 חדשים לפני שיש מקום להתערבות רפואית. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו