מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרישיות יתר+פוריותקיטי30/12/2008
שלום, לאחר 9 טיפולי IVF + שני כימיים, נשלחתי לבדיקות דם לבירור קרישיות יתר. שאלותיי: 1) האם פרמטרים של קרישיות יתר משתנים או שזו תולדה גנטית? האם בדיקות שביצעתי לפני שנתיים רלוונטיות היום? 2) בדיקות שביצעתי ויצאו תקינות (לא דרשו הפנייה של המטולוג): Homocysteine, INR, PTT, PT, Cardiolip IGM, Cardiolip IGG, RVV T ratio, PTT ration. הבדיקה היחידה שלא יצאה תקינה: PTT sensitive - 35 sec. במקום טווח 26-34 - האם יש סיבה לדאגה? 3) האם ישנן עוד בדיקות שחשוב שאעשה? המטולוג הקופה סירב לאשר לי בדיקות נוספות שנדרשתי לבצע בטענה, שהגיניקולוגים עושים שימוש לא נכון בבדיקות, וכי הקשר בין קרישיות דם ובירור פוריות הוא קלוש. רק לאחר כ- 4 הפלות לאחר שבוע 10, הוא רואה טעם בבדיקות אלה.מיותר לציין, שכל ניסיונות השכנוע שלי עלו בתוהו... תודה מראש, קיטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי30/12/2008הפרמטרים לא אמורים להשתנות. הבדיקות שציינת מהוות כאמור חלק מסה'כ הבירור ורצוי להשלים את כולו. יש בהחלט קשר אפשרי בין אי פוריות לא מוסברת וכשלונות חוזרים של IVF לבין קרישיות יתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


.jpg)
