אחרי הריון חוץ רחמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי הריון חוץ רחמי
    חסויה
    02/01/2009

שלום, אני כבת 30 לאחר הריון ראשון שהתגלה כהריון חוץ רחמי ב4.11 קיבלתי זריקת מטרוטרקסט להפסקת ההריון, ערך הבטא בזמנו היה 6450, מאז הבטא יורדת בקצב של 25-30% כל 3 ימים עכשיו לאחר כחודשיים אני עם ערך בטא של 21 ויורד מאוד לאט.לפי קצב זה הבטא תתאפס רק כשלושה חודשים לאחר הזריקה... השאלות שליהם: האם זה נורמלי לחודשיים לאחר הזריקה, מתי אני צפויה לקבל מחזור? האם חייב להיות לאחר הירידה לאפס? מידי פעם יש לי עדיין כאבים באזור של החצוצרה בה התפתח העובר, האם יש צורך לבדוק את זה אצל רופא? האם אפשר כבר לחזור לפעילות ספורטיבית (פילאטיס) שבה עסקתי לפני ההריון? ומה לגבי יחסי מין? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי הריון חוץ רחמי

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    02/01/2009

- קצב הירידה תקין, המחזור צריך להגיע כ 4 שבועות לאחר היעלמות הורמון ההריון
    - הכאבים שאת מתארת צפויים ושכיחים אך כמובן שבמידה ויש כאב חריג רצוי להיבדק
    - ניתן לחזור לכל הפעילויות שהיית רגילה אליהן בעבר
    בהצלחה בהריון הבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת...

חסויה
    03/01/2009

האם אני יכולה להתחיל לנסות להכנס להריון במהלך החודש בין ירידת הבטא לקבלת המחזור? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    03/01/2009

אין איסור חד משמעי אך מומלץ להמתין עד לווסת הבאה כדי למנוע מצב של בלבול בין שאריות הריון ישן לבין הריון חדש, מצב שיכול להקשות לפעמים על אבחנה במקרה של הריון לא תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו