מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי הריון חוץ רחמיחסויה02/01/2009
שלום, אני כבת 30 לאחר הריון ראשון שהתגלה כהריון חוץ רחמי ב4.11 קיבלתי זריקת מטרוטרקסט להפסקת ההריון, ערך הבטא בזמנו היה 6450, מאז הבטא יורדת בקצב של 25-30% כל 3 ימים עכשיו לאחר כחודשיים אני עם ערך בטא של 21 ויורד מאוד לאט.לפי קצב זה הבטא תתאפס רק כשלושה חודשים לאחר הזריקה... השאלות שליהם: האם זה נורמלי לחודשיים לאחר הזריקה, מתי אני צפויה לקבל מחזור? האם חייב להיות לאחר הירידה לאפס? מידי פעם יש לי עדיין כאבים באזור של החצוצרה בה התפתח העובר, האם יש צורך לבדוק את זה אצל רופא? האם אפשר כבר לחזור לפעילות ספורטיבית (פילאטיס) שבה עסקתי לפני ההריון? ומה לגבי יחסי מין? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי02/01/2009- קצב הירידה תקין, המחזור צריך להגיע כ 4 שבועות לאחר היעלמות הורמון ההריון
- הכאבים שאת מתארת צפויים ושכיחים אך כמובן שבמידה ויש כאב חריג רצוי להיבדק
- ניתן לחזור לכל הפעילויות שהיית רגילה אליהן בעבר
בהצלחה בהריון הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת...
חסויה03/01/2009האם אני יכולה להתחיל לנסות להכנס להריון במהלך החודש בין ירידת הבטא לקבלת המחזור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי03/01/2009אין איסור חד משמעי אך מומלץ להמתין עד לווסת הבאה כדי למנוע מצב של בלבול בין שאריות הריון ישן לבין הריון חדש, מצב שיכול להקשות לפעמים על אבחנה במקרה של הריון לא תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)