תוצאות בדיקה אחרי הפלות חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקה אחרי הפלות חוזרות
    דינה
    06/01/2009

אני אחרי 2 הפלות חוזרות שקרו באותה צורה ,הריון אחרון היו תאומים.(הריון ספונטני )עד שבוע 7 יש דופק. ולאחר מכן אין דופק בשבוע 7+ . עשיתי את כל הבדיקות שנתן לי הרופא (המון בדיקות )שיצאו כולם תקינות מלבד בדיקה אחת שהיא קשורה לקרישיות הדם פפקטור 2 מוטציה - הטרוזיגוט . האם זה הגורם להפלות החוזרות? התור שלי לרופא זה עוד 3 שבועות ובינתיים אני מנסה שוב להכנס להריון מפאת גילי 39. האם אזדקק לקלקסן? אם כן הבנתי שמתחילים לקחת חודש לפני הכניסה להריון ? השאלה איך אוכל לדעת מתי זה יקרה ?ההריון הקודם לקח כמעט שנה. האם זה קריטי להתחיל זאת לפני ההריון?אודה לכם על תשובתכם המהירה. אני ממש לחוצה מזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    07/01/2009

השאלה נענתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 הפלות טבעיות, 2 הפריות IFV

יפעת
    19/02/2009

שלום, בת 42 היו לי 2 הפלות , אחרי זה עשיתי IFV, לא הצליח פעמיים אחרי שעשיתי החזרת עוברים .. אני מאוד מופתעת למה זה קורה.. אשמח לקבל מה אופציות אחרות שאפשר לעשות. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: יפעת

פרופ' שבח פרידלר
    19/02/2009

לא ניתן לתת עצות בלי מידע על מצבך הרפואי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו