מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינון גסטוןטלי11/01/2009
אני לוקחת אמפולה אחת של גסטון בכל יום לאחר ההחזרה, ובכל זאת תמיד ביום התשיעי אחרי ההחזרה מתחיל לי מעט דימום. הבנתי שיש נשים שמזריקות 2 גסטון ביום, אבל מצד שני שמעתי שלא יכול להיות שמינון של אמפולה אחת ביום לא יספיק. האם יש מצבים שבאמת צריך להזריק 2 אמפולות ביום? יש לציין שבעבר היה טיפול IVF אחד שבו לא דיממתי כלל - ובאותו חודש היה הריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: יעל
פרופ' שבח פרידלר12/01/2009המינון המקובל הוא 50 מ"ג ליום- כלומר אמפולה אחת. מעבר לכך לא ידוע לי שיש הוכחה לתועלת נוספת. הופעת דמם לפני הזמן יכולה להיות מוסברת על ידי גורמים מעבר לרמת הפרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הכוונה היא למחסור ב E2?
טלי12/01/2009אני לוקחת בנוסף לגסטון גם כדור אחד של אסטרופם לאחר ההחזרה. האם יכולות להיות סיבות נוספות לדימום, ואם כן מהן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי14/01/2009יכולולת להיות סיבות נוספות כמו רמות נמוכות של E2 או חסר בקולטנים להורמון, רירית רחם דקה וכו'ת מעבר לכך רצוי להיבדק כדי לשלול גם דימום שמקורו בצואר הרחם ולא מתוך חלל הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)