כדורי פרוגילוטון לאחר היסטרוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי פרוגילוטון לאחר היסטרוסקופיה
    לימור
    11/01/2009

אני בת 28 ולפני חודשיים וחצי עברתי הפלה בשבוע 14 עם תאומים לאחר שהתגלה שאין דופק. ביצעו בי הליך של החדרת בלון לרחם. לאחר חודש הלכתי לבדיקה שגרתית אצל רופאת הנשים שלי והיא גילתה באולטרסאונד מעין חומר נוזלי ברחם. גם לאחר בדיקה נוספת עדיין היה הנוזל ושלחו אותי לבצע היסטרוסקופיה שאותה עברתי היום. הרופא שביצע את הניתוח אמר שהייתה הידבקות והסירו אותה ושלחו לביופסיה ונתן לי לקחת כדורים בשם פרוגילוטון. (אציין גם שלאור ההיסטוריה המשפחתית שלנו עם קרישיות דם ביצעתי בדיקה אצל הומוטולג ותוצאות עדיין לא הגיעו) הפעילות הרפואית של הכדורים (לפי העלון) הנה: "לטיפול בבעיות אל וסתיות האופייניות לטרום גיל המעבר ולטיפול בליקויים במחזור הוסת"! הבנתי מהרופא שאלו תרופות הורמונליות שעוזרות בחיזוק הרחם, האומנם?????? ובמידה ויש לי בעיות של קרישיות יתר, ההמטולוגית אמרה לי שתרופות הורמונליות עלולות לעורר את הבעיה, מה לעשות האם לקחת או לא?????? בנוסף רשום על החבילה שיש לקחת אותם כמו גלולות, להתחיל את הטיפול מהיום החמישי של המחזור במשך 21 ימים ואז לקבל מחזור, אבל הרופא אמר לי להתחיל לקחת מיד?! האם הכדורים האלה לא ישפיעו על האפשרות להכנס להריון??? בבקשה עזרה דחופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של: לימור

פרופ' שבח פרידלר
    12/01/2009

במקרה שלך סיבת מתן התרופה היא לעזור לבנית רירית רחם מהירה לאחר הניתוח. קחי את התרופה לפי המינון שהרופא שלך התווה. מה שכתוה בעלון מתייחס להתוויות נוספות. הסיכון לקרישיות יתר אינה משמעותית במינון נמוך ופרק זמן קצר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו