מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 הפלות רצופות - מה לעשותגליה11/01/2009
אני בת 28 אובחנתי כפולציסטית כבר בנערותי - סובלת רק ממחזור לא סדיר אני מטופלת בדיקור סיני והמחזורים פחות או יותר היו סדירים בין 5 - 6 שבועות עד לפני ארבעה חודשים אז נקלטתי בניסיון ראשון ובתחילת שבוע 6 היתה הפלה טבעית - הבנתי שזה על גבול הכימי הפלה היתה בסוף נובמבר (8 שבועות מהיום) ולא היה מחזור מאז עד השבוע. בשבוע האחרון היו הפרשות דמיות בדיקה ביתית להריון ביום שלישי היתה חיובית - לפני 3 ימים התחיל מחזור - בדיקות הורמנוליות היום הראו בטא 61 - כנראה שזה שוב כימי תוצאות נוספות מהבדיקות היום הן: <4000- pmol/L 495 ESTRADIOL (E-2) - IU/L 2.5 LH - IU/L 3.5 FSH 619.0- 59.0 mIU/L 187.4 PROLACTIN - nmol/L 16.8 PROGESTERONE - IU/L 61 BETA-HCG מה לעשות עכשיו? זה אומר הפלה כימית נכון? אין מצב שיש הריון עם דימום מלא ועל סמך הנתונים האלה? האם צריך לבדוק שהבטא יורדת? מה צריך לעשות? לאיזה רופא ללכת? מהם סוגי הטיפול הקיימים? איזה בדיקות צריך לבקש? אני אוסיף שהגוף שלי לא מאוזן בככל - סובלת בשלושה חודשים אחרונים ממיגרנות ופריחות חריפות (היו גם קודם אבל לא בכזו עוצמה ותדירות) האם כדאי להמשיך לנסות גם החודש? האם צריך לחכות? מצטערת על כל השאלות אני פשוט מבולבלת מפחודת והרבה דואגת אשמח אם תוכלו לענות לי גליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: גליה
פרופ' שבח פרידלר12/01/2009לפי ביתא 61 כעת את בהריון וחייבים לעקוב לגבי המשך התפתחותו. אם חלילה ההריון לא יצלח- פני למרפאת פוריות וקבלי הסברים לגבי הבירור שיש לעשות במקרה שלך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)