מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת פרוגילוטון באמצע טיפוללני19/01/2009
שלום רב, לפני כשבוע וחצי התחלתי ליטול פרוגילוטון לאחר שעברתי היסטרוסקופיה ניתוחית.עם נטילת גלולה זו התחילו תופעות לוואי כמו מגרנות, בחילות, דימומים ( כבר 3 ימים )וכמו כן כאבי בטן , הרגשת אי נוחות כללית ותשוקה למתוקים. שאלתי היא: האם מותר לי להפסיק ליטול את הגלולות באמצע הטיפול? נשאר לי ליטול9 גלולות והחלטתי להפסיק, האם זה יזיק? הגלולות ניתנו לי על מנת לעבות את הרירית, אם המחיר שאצטרך לשלם עם הפסקת הגלולות יהיה בהמתנה ארוכה יותר לחידוש הרירית, אני מוכנה לשלם את המחיר. אודה על תשובתכם, לני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי20/01/2009במידה ותופעות הלואי בלתי נסבלות ניתן להפסיק את הטיפול ללא חשש לנזק כלשהוא. במחזור יגיע מס' ימים לאחר הפסקת הגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטילת פרוגילוטון
גבי29/01/2009שלום רב, לפני כ 4 ימים התחלית ליטול פרוגילוטון.מיד הופיעו תופעות לוואי כמו כאבי ראש קלים ובעיקר קילקולי כיבה. האם להפסיק את הטיפול??? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)