הפסקת פרוגילוטון באמצע טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת פרוגילוטון באמצע טיפול
    לני
    19/01/2009

שלום רב, לפני כשבוע וחצי התחלתי ליטול פרוגילוטון לאחר שעברתי היסטרוסקופיה ניתוחית.עם נטילת גלולה זו התחילו תופעות לוואי כמו מגרנות, בחילות, דימומים ( כבר 3 ימים )וכמו כן כאבי בטן , הרגשת אי נוחות כללית ותשוקה למתוקים. שאלתי היא: האם מותר לי להפסיק ליטול את הגלולות באמצע הטיפול? נשאר לי ליטול9 גלולות והחלטתי להפסיק, האם זה יזיק? הגלולות ניתנו לי על מנת לעבות את הרירית, אם המחיר שאצטרך לשלם עם הפסקת הגלולות יהיה בהמתנה ארוכה יותר לחידוש הרירית, אני מוכנה לשלם את המחיר. אודה על תשובתכם, לני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    20/01/2009

במידה ותופעות הלואי בלתי נסבלות ניתן להפסיק את הטיפול ללא חשש לנזק כלשהוא. במחזור יגיע מס' ימים לאחר הפסקת הגלולות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטילת פרוגילוטון

גבי
    29/01/2009

שלום רב, לפני כ 4 ימים התחלית ליטול פרוגילוטון.מיד הופיעו תופעות לוואי כמו כאבי ראש קלים ובעיקר קילקולי כיבה. האם להפסיק את הטיפול??? בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו